Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden

Refill Concept

1.1. De korting van €2 euro in van toepassing op de verkoopproducten met het label “Refill”.  Andere producten alsook diensten komen niet in aanmerking voor deze korting. De korting geldt enkel bij aankoop van een nieuw product.

1.2. De klant dient de zijn/haar flacon onbeschadigd te overhandigen en krijgt een andere, gevulde flacon in de plaats met een korting van €2. Lege flacons kunnen nooit ingeruild worden voor cash geld.

1.3. Het Cartouche team verbindt zich ertoe de ingeleverde flacons het reinigen en steriliseren voor hergebruik.

1.4. Indien de klant binnen het gamma van de producten met het “Refill” label aankoopt mag de klant vrij kiezen op welk product de korting toegepast wordt. Zo kan hij/zij bijvoorbeeld van type shampoo veranderen en toch genieten van deze korting.

1.5. Het Cartouche Team mag flacons weigeren indien zij de herbruikbaarheid onmogelijk acht.

1.6. De ingeleverde flacons dienen de oorspronkelijke flacons te zijn die aangekocht werden in onze shop. Het trachten indienen van andere flacons, al dan niet opnieuw voorzien van onze stickers, wordt beschouwd als een poging tot fraude met mogelijke juridische gevolgen.

1.7. Kortingen zijn niet cummuleerbaar binnen 1 product.  Indien de klant meerdere flacons indient kan hij/zij maximale korting van €2 pér nieuw aangekocht product krijgen.

1.8. Lege flacons kunnen enkel fysiek overhandigd worden onze shop te Merksem.