Site pictogram

Updo hairstyle formules

TIP: Onze opsteekdiensten zijn exclusief wassen en brushen.  We raden al onze klanten aan hun haar 1 dag voor de afspraak te wassen.  Dit levert het beste resultaat op voor jouw Updo!

Half Updo

€30,-

Je hebt je haar graag opgestoken maar pronkt ook graag met je mooie lokken? Dan is deze updo voor jou! We verwerken je haren tot een stijl die bij jou, je outfit & de gelegenheid past. Heb je graag een extra accessoire in je haar zoals een mooie pin, speld of parels? We hebben steeds een mooie eigentijdse collectie in het salon aan een democratische prijs, wellicht iets dat je bevalt!

Full Updo

€40,-

Draag je je haren graag omhoog maar het mag wat feestelijker? Dan is deze look op jouw haren geschreven. Gelukkig kan een full updo verschillende vormen aannemen, van nonchy chic, naar boho of classical beauty. You name it, we do it! 

heb je graag nog een eyecatcher in je haar kan je steeds een kijkje nemen in onze eigentijdse collectie spelden, parels of pins aan een democratische prijs.

Braid

€20,-

Ben jij ook zo’n braid fan maar zit het net iets strakker als de kapper het doet? Zakt de moed je in de schoenen als je al die mooie braids ziet maar je vingers in de knoop zitten? We got you covered! Wij braiden met alle plezier jouw lokken naar een french, dutch, fishtail, waterfall of double braid.

Mobiele versie afsluiten