Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Algemeen

Is haar kleuren ongezond voor mijn haar?

Antwoord

Nee, na een analyse van je haar kunnen we een kleurformule op maat samenstellen die geschikt is voor jouw haar, nadien wordt je haar tip top verzorgd waardoor het nog zachter is dan voordien! Een kleuring kan alleen schadelijk zijn voor je haar als het verschil tussen de huidige kleur en het gewenst resultaat te groot is. Indien we denken dat een bepaalde wens te schadelijk is om in 1 kappersbeurt te bereiken, bespreken we samen de opties om toch een gewenst resultaat te bekomen.

Wat is de ideale temperatuur van mijn stijltang?

Antwoord

De Ideale temperatuur van je stijltang is 180°C voor normaal haar, voor dik en stug haar mag dit tot 200°C. Hou er wel rekening mee dat je voor het gebruik van een stijl- of krultang een hittebescherming gebruikt!!

Om de hoeveel tijd moet ik mijn haar laten knippen?

Antwoord

Bij een korte coupe is 6 weken tussen 2 knipbeurten ideaal, als het wat langer is kan je ook wat langer wachten. Wij raden echter aan nooit meer dan 12 weken tussen 2 knipbeurten te laten, dit  om het splitsen van de haarpunten te voorkomen.

Wat zijn de verschillen tussen een stijltang en een steampod?

Antwoord

Een stijltang kan je gebruiken om je haren te stijlen of te krullen, bij een steampod is dit niet anders. Het verschil zit hem in de houdbaarheid en de finishing look. Bij een steampod moet je maar 1 keer over je lokken en is het glanzend en stijl tot de volgende wasbeurt, dit door toevoeging van hittebeschermende verzorging die door de stoom in je haar word geblazen. Het resulteerd in een super gladde finish waar je dagenlang van kan genieten.

Moet ik mijn wasgewoonte aanpassen na een kleuring?

Antwoord

Eens je je haar kleurt, raden wij je aan om je thuisproducten te veranderen naar producten voor gekleurd haar. Deze producten geven bevatten meer voedende en kleurbeschermende elementen waardoor je kleur er langer stralend uitziet. Het gebruik van een een conditioner na elke wasbeurt word sterk aangeraden, tevens een masker eens per 2 weken.

Zorgt het gebruik van haarolie voor vettig haar?

Antwoord

Nee, een haarolie zorgt niet voor vettig haar. Een olie geeft je een zachte glanzende finish, zorgt ervoor dat elektriciteit minder vat heeft op je haar en je haar minder gevoelig is bij mistig/ vochtig weer.

Afspraak Boeken

Waarom kan ik tijdens het online boeken niet naar de volgende stap ?

Antwoord : De eerste stap tijdens het boeken van een online dienst is je dienst even aanduiden in de lijst “Kies Dienst(en)” aangezien het mogelijk is om meerdere diensten tegelijk in te boeken (vb een Freehand Balayage en ook de optie : Knippen). Je merkt onmiddellijk dat dit gelukt is aan het groene bolletje dat bij je dienst verschijnt. Daarna zou de knop “Volgende Stap” vlot moeten werken.

Dienst Aanduiden 1.PNG
Dienst Aanduiden 2.png

Niet de Oplossing ?

Diensten

Tell Us (or Bel Us)