Refer A Friend

Waarom?

We verwelkomen graag nieuwe klanten in ons salon. Websites en social media zijn sterke troeven om nieuwe klanten te leren kennen, maar de beste reclame is en blijft het woord van een gelukkige klant.

Eigenlijk zijn jullie, onze huidige klanten, dus onze ambassadeurs. Om jullie daarvoor te bedanken én je vrienden, kennissen of familie te verwelkomen starten we met onze actie “Refer A Friend” die loopt tot einde augustus 2022.

Hoe werkt het?

Wanneer je iemand doorverwijst naar ons salon krijgt hij/zij een kennismakings-korting van 10% op onze dienstverlening bij het eerste bezoek. Dit kan door te melden aan de kassa wie je doorverwezen heeft of het te vermelden bij “opmerkingen” bij een digitale boeking.

What’s in it for you? Jij, die een nieuwe klant aanbracht, krijgt bij je volgende bezoek maar liefst 15% korting op je dienstverlening. Zo erkennen we graag jouw inspanningen als ambassadeur van Cartouche!

Meer dan 1 klant aanbrengen.

Ben jij helemaal fan van Cartouche en breng je meerdere nieuwe klanten aan dan word je daarvoor natuurlijk extra beloond. We kiezen ervoor om kortingen niet te laten cumuleren op 1 bezoek. Je krijgt dus maximum 15% per bezoek. MAAR… voor elke nieuwe klant die je aanbrengt krijg je wel telkens die 15% korting per nieuwe afspraak die je maakt.

Bijvoorbeeld: Komen er dankzij jou 5 nieuwe klanten naar Cartouche, dan zijn jouw 5 volgende afspraken bij ons telkens aan 15% korting op de dienstverlening!

Spread the word, spread the love !!

groetjes

Cartouche

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: