Prijzen bij je Kapper. Verrassing aan de kassa?

We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Je wandelt ergens binnen voor een behandeling en aan de kassa blijkt de prijs hoger dan wat je op de prijslijst voorgeschoteld kreeg. Wanneer je vraagt hoe men deze prijs berekent, hoor je plots enkele termen terugkomen die daarstraks nonchalant de revue passeerden. “Maskertje? Shampoo voor gespleten puntjes? Extra versteviger?…”

Je knikt bevestigend omdat je deze diensten “gekozen” hebt, betaalt de rekening en neemt jezelf voor een volgende keer “beter op je hoede” te zijn.

Bij Cartouche Hair Design geloven wij niet in dat businessconcept!

Hoe kan je als bedrijf een (h)eerlijke klantenervaring creëren als je je klant dwingt op z’n hoede te zijn?

Onze prijsvisie is dus: de prijs die je ziet is ook de prijs die je betaalt. Daarom krijg je een duidelijk opsomming op onze website bij een dienst wat er allemaal inbegrepen is. En die opsomming is, volgens onze expertise, volledig. Wij laten geen gaatjes om nog een extra product toe te voegen en aan te rekenen. Zo maakt het ons bijvoorbeeld niet uit of jij een original shampoo of liever onze organische shampoo wil aan de wastafel.

Indien uit onze analyse blijkt dat je toch een extra dienstverlening nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan het ontkleuren van je haar wanneer je van heel donker naar heel licht wil als eindresultaat) zullen we dit altijd eerlijk met je bespreken tijdens de analyse zodat je een realistisch beeld hebt van de prijs voor we van start gaan.

Wij vinden dat jij tijdens je bezoek heerlijk moet kunnen genieten in plaats van in gedachten je rekening te maken. Ben je fan van de producten die we gebruiken dan staat het je vrij deze kopen in onze shop. Zo kies jij zelf voor een aangename ervaring onder de douche in plaats van een onaangename verassing aan de kassa.

Groetjes!

Cartouche

Bekijk onze diensten en hun prijzen hier.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: