Nieuwe (N)oorden… Cartouche Hair Design

Boom baby!!

Daar is hij dan bijna, de dag dat we ons salon echt kunnen openen.

Het was een weg van oefening en succes. Eén waarin je alle tussenstops even neemt om te evalueren, te groeien, te herdefiniëren en back on the road met een plan op zak!

We zijn al 15 jaar een stevige tandem Bert en ik, we hebben ook al 2 super zijwieltjes bijgekocht om in fietstermen te blijven. 😀 Een heerlijk gekke bende bij elkaar.

En nu, nu is het moment aangebroken om onze tot nog toe grootste professionele stap te zetten, een eigen zaak openen. Een kapsalon waar ik mijn creatieve ei kwijt kan, een salon waar mensen zich thuis kunnen voelen en waar de zoete geur van koffie je prikkelt als je binnenwandelt.

Een salon waar je goed verzorgd wordt en je met een gerust gevoel kan vertoeven.

Met Bert aan mijn zijde om te helpen met IT en andere technische aangelegenheden, met mijn kids als beste cheerleaders ever, what can go wrong?!

We zetten alles op alles en zijn ervan overtuigd dat mits hard en goed werk we erin zullen slagen een prachtig salon uit te bouwen in hartje Merksem. Tot eind juni kan je mij op dinsdag en zaterdag vinden in het salon Andrior op het kwadeveldenplein. Je kan een afspraak maken via de website en tijdelijk genieten van onze kennismakingsactie voor elke nieuwe klant. Begin juli voorzien we een sluiting tot 21 juli om het salon op te frissen en onze personal Cartouche touch te geven.

Tot snel

Debbie -x-

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: